• E mërkurë / Aug-17 05:22
  • Kontakt

Të Premten (19.11.2021) këto fshatra të komunës së Preshevës do të mbesin pa rrymë elektrike nga ora 8:30 deri 16:30

Të Premten (19.11.2021) këto fshatra të komunës së Preshevës do të mbesin pa rrymë elektrike nga ora 8:30 deri 16:30

Për shkak të punimeve në objektet energjetike, nesër, e premte, më 19 nëntor 2021, pa energji elektrike do të mbeten fshatrat Leran, Geraj, Mamincë, Ashanë, Golemidoll, Strezoc dhe Slavujevc në periudhën nga ora 08:30 deri në 16:30.