• E mërkurë / May-18 11:46
  • Kontakt

Largohen pengesat joefikase dhe pa leje të ndërtuara nga pushteti i kaluar gjatë organit të dhunshëm në Preshevë (Foto)

Foto

Gjatë ditës së sotit ka filluar largimi i "rrethit" i cili ishte i vendosur nga organi i dhunshëm i udhëhequr nga Shqiprim Arifi, i ndërtuar pa leje në kryqëzimin e rrugëve Sava Kovacevic me rrugën Marsal Tita (tek ish tregu i gjelbër), si dhe pengesa tjeter e vendosur në Stacionin Hekurudhorë.

Këto pengesa joefikase janë ndërtuar pa leje dhe sot kanë filluar të hiqen nga NP.Moravica me kërkesë të qytetarëve që banojnë në keto rrugë.