Tashmë është bërë traditë që pas ndonjë organizimi, antarët e kabinetit të kryetarës znj.Sinani ta pastrojnë vet sheshin e qytetit

Tashmë është bërë traditë që pas ndonjë organizimi, antarët e kabinetit të kryetarës znj.Sinani ta pastrojnë vet sheshin e qytetit

Tashmë është bërë traditë që çdo organizim që bëhet nën patronatin e kryetares së Komunës së Preshevës, anëtarë të kabinetit së bashku me aktivistë që janë pjesë e organizimit, vet ta pastrojnë sheshin e Preshevës.

Edhe sonte, menjëherë pas përfundimit të "Mbrëmjes me muzikë shqipe dhe gjermane", deri në orët e vona, sheshi i qytetit u pastrua tërësish.