Dr.Beqir Abazi nga Presheva, doktori i parë i Shkencave Mjekësore në Luginë të Preshevës

Dr.Beqir Abazi nga Presheva, doktori i parë i Shkencave Mjekësore në Luginë të Preshevës

Dr.Beqir Abazi nga Presheva specialist i Otorinolaringologjisë mbrojti temën e doktoratës në Fakulteti e Mjekësisë të Tiranës nga lëmia e Otorinolaringologjisë.

Kujtojmë që dr.Beqir Abazi bëhët mjeku i parë në Luginë të Preshevës i cili doktoroi në shencat mjekësore.

Aktualisht punon në Shtëpinë e shëndetit në Preshevë dhe në Spitalin e Gjilanit.