Lajmet Flash
  • znj.Sinani viziton B.L.Miratoc, i njofton për projektet e qeverisjes së re dhe evidenton kërkesat aktuale të tyre

znj.Sinani viziton Shoqatën ''Jetimat e Ballkanit'' së shpejti fillon ndërtimi i dy shtëpive në komunën e Preshevës

znj.Sinani viziton Shoqatën ''Jetimat e Ballkanit'' së shpejti fillon ndërtimi i dy shtëpive në komunën e Preshevës

z.Kamberi: Aleksandër Vuçiq më në fund e paska kuptuar që për Serbinë ''Janë të domosdoshme marrëdhëniet shumë më të mira me shqiptarët''

z.Kamberi: Aleksandër Vuçiq më në fund e paska kuptuar që për Serbinë ''Janë të domosdoshme marrëdhëniet shumë më të mira me shqiptarët''

znj.Sinani vizitoi fëmijët me aftësi të kufizuara me rastin e Ditës Ndërkombëtare të kësaj kategorie

znj.Sinani vizitoi fëmijët me aftësi të kufizuara me rastin e Ditës Ndërkombëtare të kësaj kategorie

Filmi ''Skenari i Nënës'' merr çmimin si ''The best story about rights of persons with disabilities ''në festivalin ''Art without limit''

Filmi ''Skenari i Nënës'' merr çmimin si ''The best story about rights of persons with disabilities ''në festivalin ''Art without limit''

Çështja e shqiptarëve dhe shqetësimet e tyre tragjike në tri krahina: PRESHEVË, BUJANOCË, MEDVEGJË

Çështja e shqiptarëve dhe shqetësimet e tyre tragjike në tri krahina: PRESHEVË, BUJANOCË, MEDVEGJË

Lajmet e fundit